Inschrijven

Aanmelding in de basisscholen voor het schooljaar 2023-2024Je kan je kind via het elektronisch aanmeldingsformulier op www.naarschoolinjebuurt.be aanmelden voor inschrijving in een Tervuurse basisschool (GBS-TERvuren, GBS-Moorsel De Fonkel, GBS-Vossem, GO! De KATtensprong, Mariaschool, Sint-Annaschool, Steinerschool Kristoffel), in de basisschool van het Heilig-Hartcollege of in de gemeentelijke basisschool De Letterbijter van Wezembeek-Oppem.

De aanmeldingsperiodes lopen voor broers, zussen en kinderen van personeel van de school van 9 januari 2023 (9 uur) t.e.m. 23 januari 2023 (12 uur) en voor alle andere kinderen van 28 februari (9 uur) t.e.m. 21 maart 2023 (12 uur).

Info: www.naarschoolinjebuurt.be of contacteer een van de scholen


Schoolbezoek

We krijgen geregeld aanvragen voor rondleidingen en schoolbezoeken.

Daarom organiseren we een aantal vaste momenten waarop we alle bezoeken trachten te bundelen.

U bent hiervoor welkom op school op de volgende dagen:

  • Dinsdag 10 januari 2023 om 8u45

Gelieve uw komst op voorhand telefonisch of per e-mail te melden: 02 783 12 23 / secretariaat@letterbijter.be


Maximumcapaciteit

Voor het schooljaar 2022-2023:

  • Max. 100 kleuters (met max. 25 leerlingen/klas)

  • Max. 150 lagere schoolkinderen (met max. 25 leerlingen/klas)


Instapdata voor peuters

Documenten voor de inschrijving

Om in te schrijven dient u op voorhand een afspraak te maken met de directeur of het secretariaat. Op de dag van de inschrijving brengt u volgende documenten mee:

- ISI+ kaart, Kids ID of een ander identiteitsdocument van het kind waarop het rijksregisternummer vermeld staat (verplicht)

- inschrijvingsformulier (vrijblijvend)

- Vragenlijst over de achtergrond van uw kind (vrijblijvend)

Om de inschrijvingsprocedure te versnellen kunt onderstaande documenten reeds downloaden en (gedeeltelijk) invullen. U kunt ze onmiddellijk naar de school versturen of op het moment van de inschrijving zelf meebrengen.

LET OP: het versturen van de ingevulde inschrijvingsformulieren geldt niet als inschrijving. U dient uw kind op school te laten registreren in het inschrijvingsregister en bevestiging te krijgen van de school dat er voldoende plaats is om de inschrijving te realiseren.

Wenmomenten voor peuters

Is uw peuter ingeschreven in onze school en went u al een momentje te komen wennen in de klas? Dat kan op de volgende dagen:

  • Vrijdag 17 februari 2023

  • Vrijdag 31 maart 2023

  • Vrijdag 12 mei 2023

Gelieve contact op te nemen met het secretariaat voor meer inlichtingen over het uur van het wenmoment en om te melden dat u graag komt.


INSCHRIJVINGSFORMULIER.docx
GOK formulier.pdf